Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
  

Nyheter

 
 

2012-03-30 - 10-års-jubileum 

Fredagen den 30 mars firade Gilda Skolan i Stockholm och Malmö 10 år. Detta firade vi med fina erbjudanden och tävlingar.

 
   
 
      
 
 
 

2011-05-02 - Miljödiplom 

Grattis Gilda Skolan i Malmö som i dagarna har mottagit miljödiplom från Miljöförvaltningen i Göteborgs Stad. Malmö är sist ut av våra tre skolor att bli diplomerade och nu fortsätter arbetet med att bibehålla vårt miljöengagemang och föra ut detta till både anställda och elever inom företaget.
    2011-01-03 - Stjärnorna på slottet

Gilda Skolans elever medverkade i SVT:s program Stjärnorna på slottet den 1a januari i år. Fem kändisar tillbringar en vecka tillsammans på Thorskogs slott, fyra mil norr om Göteborg. Denna gång var det Monica Dominiques dag. Tillsammans med Marie Göranzon fick hon en avslappnande fotpedikyr.
 
2010-10-22 - Miljödiplom 

Gilda Skolan i Stockholm har idag mottagit ett miljödiplom från Miljöförvaltningen i Stockholms Stad. Grattis Stockholms-skolan! Gilda Skolan i Göteborg blev miljödiplomerad tidigare i år, och även Malmö är på gång och kommer inom kort att diplomeras.
 
 
 
 
 
 

2010-07-06 - Miljödiplom 

Charlotte Benjaminsson, rektor på Gilda Skolan i Göteborg, fick idag ta emot ett miljödiplom från Miljöförvaltningen i Göteborgs Stad. Charlotte har jobbat hårt med skolans miljöinsatser och alla är mycket stolta över resultatet. Grattis säger vi tíll Göteborgs-skolan! Inom kort kommer även skolorna i Stockholm och Malmö att miljödiplomeras.
 
 
 
 

2010-03-22 - Earth Hour 

Gilda Skolan medverkar i Earth Hour,världens största klimatmanifestation. Lördagen den 27 mars klockan 20.30 släcker vi ljuset en timme för att visa vårt stöd för klimatet. Vi uppmanar Dig att göra detsamma!
 
 

2009-12-28 - Gesällprovet 

Medine Demirkiran, lärare på Gilda Skolan i Stockholm, klarade Gesällbrevsprovet. Gesällbrevet arrangeras av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och är ett bevis på att man har uppnått en viss kompetens inom hudvårdsyrket. För att få göra gesällprovet måste man ha arbetat i yrket i tre år inklusive utbildningstiden. Man utför en teoretisk provdel samt en praktisk del med flera olika moment. Stort grattis säger vi till Medine som blev först ut att klara provet med nya provbestämmelser! Vi är mycket stolta över att ytterligare ha höjt kompetensnivån bland våra lärare! 
 
 


2009-12-18 - Gilda Skolan inför Miljöpolicy

Gilda Skolan kommer under 2010 att miljödiplomeras och upprättar i samband med detta en handlingsplan som skall minska företagets miljöpåverkan.
 

2009-10-19 – Hudhygienisten

Charlotte Benjaminsson och Malin Isaksson, rektorer på Gilda Skolan i Göteborg och Stockholm, samt Josefin Nilvé, lärare i Malmö, har tagit Hudhygienisten vid Lunds Universitet. Under ett par helger i september och oktober fördjupade de sina kunskaper om bland annat hud- och nagelsjukdomar, naturkosmetika, solens påverkan på huden, laser, samt botox och restylane. För att få göra hudhygienisten måste man ha arbetat i yrket i tre år inklusive utbildningstiden. Våra lärare och rektorer utbildar sig kontinuerligt för att hålla en hög nivå på utbildningen till hud- och spaterapeut.